ΒΑΣΤΑ ΣΟΪΜΠΛΕ! Κραυγάζουν οι σύγχρονοι μαυραγορίτες του καθεστώτος.


Οι κατοχικού δοσίλογοι και μαυραγορίτες που υπηρετούσαν την γερμανική κατοχή θησαυρίζοντας στο αίμα του λαού κραύγαζαν «Βάστα Ρόμμελ», βλέποντας ότι η «αλεπού της ερήμου» ήταν η μοναδική ελπίδα της Γερμανίας πριν την συντριβή.
Αυτά που συμβαίνουν σήμερα στην Ελλάδα μόνον στις μαύρες εποχές προδοσίας και
διχασμού είχαν ξανασυμβεί. Ο Σαμαράς να δίνει ρεσιτάλ μειοδοσίας κατά της χώρας του, διαδίδοντας ψεύδη για «σουξέ στόρι» όταν ο ίδιος παρέδωσε την χώρα σε χειρότερη κατάσταση και από τον Παπανδρέου! Από 1 εκ. Ανέργους, στους 1,310 εκ, από 155% το χρέος στο 180% και διαφθορά που θυμίζει εποχές Σημίτη, με όλα τα ΜΜ»Ε» της διαπλοκής στο πλευρό του. Οι λοχαγοί του να καλούν τον κόσμο να βγάλει τα λεφτά του από τις τράπεζες και να προαναγγέλλει πτωχεύσεις και capital control ανά εβδομάδα. Ο ανεκδιήγητος (και ακόμα ελεύθερος) Βενιζέλος βαφτίζει «ευλογία» το PSI δίνοντας σήμα στο ΔΝΤ να είναι ανελέητο στο ασφαλιστικό! Οι δε νεοφασίστες του Ποταμιού αποδεικνύουν γιατί υπάρχουν κραυγάζοντας ευθέως «Γερούν γερά» και «Βάστα Σόιμπλε»! Ο στόχος; Να δυναμιτίζουν κάθε προσέγγιση έως ότου η κυβέρνηση γονατίσει με μοναδική διέξοδο το GREXIT που θα ισοδυναμεί με εθνική καταστροφή όπως στην Αργεντινή.
Από δίπλα σύσσωμη η διαπλοκή. Όλα τα πρωτοσέλιδα σήμερα προβλέπουν καταστροφή ή ταπείνωση. Και δίπλα, το παρακράτος των απατεώνων του Σαμαρά να διαβεβαιώνει ελεγχόμενους λειτουργούς ότι «σε λίγο γκρεμίζεται ο Τσίπρας», για να συνεχίσουν πτηνών δολιοφθορά. Η περιβόητη θεωρία της «αριστερής παρένθεσης»!
Αυτά βεβαίως τα είχαμε προβλέψει πολύ πριν τις εκλογές: Θέλουν τον Τσίπρα να φύγει με ελικόπτερο για να διασωθεί το σύστημα!
Και σήμερα απλώς επιβεβαιωνόμαστε. Για το ποιόν τους βέβαια και την προδοτική τους ύπαρξη.
Τα γεγονότα αυτά κάνουν επιτακτική την κάθαρση σε πολιτικό, επιχειρηματικό σύστημα και κρατικό μηχανισμό.
Όποια και αν είναι η συμφωνία εάν αυτή η κουστωδία καθαρμάτων συνεχίσει να υπάρχει, τότε σε λίγο καιρό θα βρεθούμε πάλι απέναντι στην καταστροφή. Πριν λοιπόν από οτιδήποτε, πρώτη προεκλογική υπόσχεση που πρέπει να τηρήσει η κυβέρνηση είναι η καταδίκη, η εξολόθρευση με κάθε τρόπο της γάγγραινας που κατατρώγει την πατρίδα.
Όση κουβέντα και αν γίνει για το ασφαλιστικό, για τον ΦΠΑ, για την καθημερινότητα, μακροπρόθεσμα θα γυρίσει σε βάρος μας εάν δεν τελειώσουμε με τους εφιάλτες και δεν κλείσουμε τις κερκόπορτες.
ΤΟΛΜΗΣΤΕ λοιπόν και δώστε τη Νέμεσι, το νέο Γουδή που οφείλετε και υποσχεθήκατε στον Ελληνικό λαό.
Αυτό είναι το πρωτεύον και σήμερα αποδεικνύεται εκκωφαντικά.
http://olympia.gr

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: